Gusta borden voor het opmaken van een stijlvolle dinertafel

Het is mooi om je dinertafel op te maken met servies dat past bij jouw stijl en de avond. Het is daarom niet raar om één keer per jaar nieuwe borden, kommen of schalen te kopen. Op deze manier houdt je de gedekte tafel origineel, bij de tijd en stijlvol. Natuurlijk kun je ook kiezen voor passend servies bij een bepaalde maaltijd, zoals pizzaborden voor de pizza, pastaborden bij de pastaschotel en steakborden bij de barbecue. Je bent dan wel wat meer ruimte kwijt in de kast, maar je bent elke maaltijd wel helemaal up-to-date met je servies. En bovendien is het leuk om ook eens van kleur te veranderen op de eettafel!

Gusta Borden
Voor een grote keuze aan verschillende borden adviseren wij eens te shoppen voor de Gusta borden. Bij dit assortiment horen o.a. de pizzaborden, pastaborden en pannenkoekenborden. Andere eetborden van Gusta komen uit de servieslijn Out of the Blue, Solid, Tasty of Grillin & Chillin en daarbij zijn ook serveerborden voor mossels, kaas en hapjes verkrijgbaar. Al met al een erg leuk assortiment borden met vele variaties in vorm, kleur en design. Bovendien is de kwaliteit zeer goed en zijn de prijzen aantrekkelijk. De borden zijn gemaakt van stevig porselein of aardewerk en kunnen gewoon in de vaatwasser schoongemaakt worden. De borden zijn voorzien van stijlvolle kleuren en designs.

Gusta borden kopen online
Het Gusta servies is op vele plekke verkrijgbaar, zowel in fysieke winkels als in online winkels. Je kunt Gusta borden prima kopen online. We adviseren hiervoor de webshop VanKaarstotServet. Deze shop levert snel en de persoonlijke service is ideaal. Natuurlijk is er garantie op het servies, zodat eventuele schade wordt vergoed. En bovendien heb je niet alleen keuze uit een groot assortiment Gusta borden, maar ook zijn er allerlei andere mooie tafeldecoratie artikelen en woonaccessoires te bestellen!