Fruitmanden

Fruitmanden

Een fruitmand, een traditioneel geschenk voor iemand die ziek is of weer aan de beterende hand is. Tegenwoordig is de fruitmand niet alleen meer voor hen die aan de beterende hand moet zijn. Ook verjaardagen, geboortes, huwelijken en jubilea kunnen wel een gezonde impuls gebruiken. De fruitmand. Een symbool en nog lekker ook. Bij het Delicatessenhuis specialiseren we in het gezonde geschenk in de vorm van de fruitmand.

Soorten fruitmanden

Er zijn verschillende soorten fruitmanden. Zo zijn er kleine, medium en grote fruitmanden, maar er zijn ook verschillende fruitmanden op basis van het type fruit dat in de mand zit. Fruitmanden zijn vaak ingericht op een bepaald thema. Denk aan een Pink Lady fruitmand die voornamelijk bestaat uit Pink Lady appels of aan een exotische fruitmand met voornamelijk exotische vruchten zoals perziken, ananas en mango. Daarnaast zijn er niet alleen fruitmanden, maar ook diverse fruitkisten met een soortgelijk thema. Er is voldoende keus en voor een ieder wat wils.

Symboliek

Het symbool van de fruitmand staat gelijk aan gezondheid en het gebaar wordt vaak zeer gewaardeerd. Dus wanneer een collega, familielid of een vriend ziek is en de fruitmand wordt als cadeau aangeboden, dan wordt deze natuurlijk niet afgeslagen. Wie kan die heerlijke vitamines nou niet waarderen? Daarnaast is de mand vaak een tijdelijke kleurrijke toevoeging aan het decor. Dus we kunnen stellen dat de fruitmand niet alleen een gezond fenomeen is, maar ook nog eens een genot voor het oog. Een en al positieve impulsen paren met de fruitmand, wilt u ook graag een dergelijke boodschap afgeven?

Wilt u graag meer weten over de verschillende soorten fruitmanden en wilt u weten welk aanbod er precies is? Dan raden we u aan ons assortiment te bekijken. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.